Corporate Films

Film en video zijn niet meer weg te denken uit de marketing-mix. Maar welke partij is u hierbij het beste van dienst? Bij Groener Gras begint het proces altijd met goed luisteren naar onze opdrachtgevers. Met meer dan tien jaar ervaring kunnen wij u adviseren en gericht meedenken over het beste eindresultaat. We hebben ervaring met allerlei soorten films: corporate video’s, commercials, evenementverslagen, videoportretten, jaarverslagen en zelfs documentaires en televisieprogramma’s.

Groener Gras beschikt over een vast team, waarin alle disciplines van het vak vertegenwoordigd zijn. Hierdoor is uw videoproduct in stabiele, ervaren en vertrouwde handen. Wij verzorgen het volledige productieproces en kunnen u met alle videodisciplines van dienst zijn. Denk hierbij aan script, storyboard, presentator, voice-over, ondertiteling, animatie, vormgeving en vertoning.

We hechten aan vaste klantrelaties. Zo werken wij al jaren voor opdrachtgevers zoals Rabobank, FNV, Greenchoice, VeiligheidNL, Daikin, Rendement Uitgeverij, LC Packaging, Cameretten, Gers!, Hoogheemraadschap Delfland en de gemeentes Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Ridderkerk. Ook werken wij vaak met communicatie- en evenementenbureaus, waaronder Zita, 90 Graden, Doen Communicatie, Volq, In ’t Hout & De Wilde en Buro Ruw.